Agenda

nov
9
za
All-4-Music – Muziekvereniging Harmonie Oostburg & All4Musical @ Ledeltheater, Oostburg
nov 9 @ 20:00 – 22:15


Samenwerking van Muziekvereniging Harmonie Oostburg & All4Musical met een concert in het Ledeltheater te Oostburg op 9 november 2019.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis

All 4 Music, oftewel alles voor muziek met arrangementen geschreven door Hans de Doelder. Een uitnodiging voor deze muzikale avond. Een avond waarbij de enthousiaste muzikanten allerlei verschillende soorten muziek zullen laten horen. Zo kun je onder andere “Leef” van André Hazes, muziek uit attracties van de Efteling en musicalliedjes verwachten. Uiteraard zullen we diverse meezingers laten horen en hopen we dat jullie vele nummers zullen herkennen. Laat u zich deze avond verrassen door de muziek, de zang en de sfeer.

Het belooft weer een hele gezellige avond te worden.

Wij, All4Musical, werken mee aan dit concert en zullen enkele (nieuwe) nummers uit ons repertoire van musical- en filmmuziek brengen. Daarnaast brengen we enkele nummers gezamenlijk.

dec
15
zo
Xmas 4 All – Gospelkoor ‘Or Tamim & All4Musical – Kerstconcert @ Grote Kerk, Terneuzen
dec 15 @ 14:30


All4Musical & Gospelkoor ‘Or Tamim Xmas 4 All

Twee stemmen als nachtegalen, een bevlogen gitarist en een alleskunner op toetsen en snaren! Dát is All4Musical.

Op 15 december zetten deze vier musicalfanaten een stapje buiten hun wereld van musical- en filmmuziek en geven zij een intiem en feestelijk kerstconcert in samenwerking met Gospelkoor ‘Or Tamim. In de sfeervolle ambiance van de Grote Kerk van Terneuzen brengen zij gezamenlijk en afzonderlijk een aantal heerlijke kerstnummers. Naast klassiekers zoals Oh Holy Night, First Noël en Let it snow zult u tevens worden getrakteerd op een aantal moderne kerstnummers.

Gospelkoor ‘Or Tamim bestaat uit 35 geïnspireerde mensen. ‘Or Tamim is Hebreeuws voor Zuiver Licht. Het verwijst naar Jezus, van wie zij geloven dat Hij het licht van de wereld is. Zijn betekenis voor de wereld en hun persoonlijk leven inspireert hen om hierover te zingen.
Met hun muziek willen zij hun gevoel en de betekenis van hun geloof graag met u delen en een lichtje bij u aansteken.

Alweer ruim 4 jaar timmert All4Musical aan de weg. Deze vier musicalfans uit West Zeeuws Vlaanderen, ieder met een ruime ervaring in de muziek, delen hun muzikale passie graag met u. Naast film- en musical muziek brengen zij jaarlijks het gevoelige nummer “The Rose” ten gehore tijdens de start van de ‘Delta Ride for the Roses’ in Terneuzen.

Wilt u de feestdagen starten met een onvergetelijk kerstconcert vol ontroerende én vrolijke klanken, voelt u zich dan welkom om dit “feel good” concert bij te wonen.

Check it out:
FaceBook-pagina All4Musical
www.all4musical.nl
www.ortamim.nl

Tickets t/m 12 jaar € 6,- (incl. 1 consumptie)
Tickets vanaf 12 jaar: € 12,- (incl. 1 consumptie)

Aanvang 14:30 uur

Tickets reserveren: info volgt nog…